Giorgio Armani - Acqua di Gioia Apă de Parfum

08/31/2017
de catre Echipa Parfum-U
Acqua di Gioia de la Giorgio Armani este un parfum floral-acvatic pentru femei, lansat pe piață în anul 2010. Datorită succesului său, Acqua di Gioia va deschide o întreagă serie de parfumuri Armani pentru femei și bărbați, din care fac parte și parfumurile Air di Gioia, Sky di Gioia și Sun di Gioia pentru femei și parfumul masculin Acqua di Gio.

Celebrul creator vestimentar Giorgio Armani este cunoscut în întreaga lume pentru creațiile sale pline de subtilitate, menite să scoată în evidență, prin naturalețe și simplitate, eleganța proprie fiecărei persoane. Parfumul pentru femei Acqua di Gioia care înseamnă chiar “apă de bucurie” este un parfum sincer, inspirat de ideea evadării în natură și a celebrării naturii în totală armonie spirituală. Inspirația pentru acest parfum au fost peisajele și viața de pe insulele italiene, cunoscute pentru vegetația luxuriantă și climatul blând.
Ingredientele folosite pentru compoziția acestui parfum sunt și ele tipice regiunii Calabria, din sudul Italiei. Notele de vârf ale parfumului sunt energizante: frunze de mentă și lămâie cultivată în Calabria, numită “Limone Primo Fiore Femminello”. Notele de mijloc sunt predominant florale, date de iasomie, piper roz și bujor iar notele de bază sunt lemnoase și senzuale, prin amestecul de zahăr brun, cedru și labdanum, un ingredient apreciat și căutat de parfumierii din toată lumea.
Acqua di Gioia Apă de Parfum de la Giorgio Armani este parfumul care aduce un omagiu legăturilor armonioase cu natura, care este o sursă a prospețimii, a energiei și a fericirii. Parfumul Acqua di Gioia este o dedicație pentru femeile naturale, care au un spirit liber și cărora natura le dă energie și bucurie de viață. Flaconul parfumului amintește de forma unei picături de apă: pură, unduioasă și transparentă, picătura de apă este, este asemenea parfumului Acqua di Gioia, un simbol al vieții și al eleganței naturale.

Comment-uri


Postare noua