GIORGIO ARMANI – SÌ

06/27/2017
de catre Echipa Parfum-U

Parfumul Sì de la Giorgio Armani a fost lansat în 2013, ajungând în scurt timp pe lista celor mai de succes parfumuri ale celebrei case de modă italiene Armani.
Încă din 1975, de la fondarea sa de către talentatul creator de modă Giorgio Armani, casa Armani s-a bucurat de recunoaștere, ajungând să reprezinte rafinamentul stilului italian pe scena modei internaționale. Inspirate de minimalismul japonez și exuberanța italiană, produsele Armani sunt pline de stil și semnificație. “Fiecare detaliu este un ecou al viziunii mele despre frumusețe” spunea Giorgio Armani, care se declară drept “maestru al detaliilor”. Parfumurile Armani au fost descrise drept bijuterii ale simțurilor – delicate dar strălucitoare și memorabile prin combinațiile intense de arome naturale din care se compun.
Parfumul Sì nu face excepție. Sofisticat, feminin și plin de emoție, Sì este un parfum dedicat femeii moderne care se afirmă prin caracterul neconvențional și spiritul independent. Notele de top se compun din coacăze negre și cedru alb, notele de mijloc sunt predominant florale, compuse din trandafir și frezie iar notele de bază sunt mosc, patchouli și vanilie. Celebrul parfumier Christine Nagel este creatorul acestui parfum apetisant, care a cucerit simțurile femeilor de toate vârstele. Imaginea parfumului Sì de la Giorgio Armani este cunoscuta actriță Cate Blanchett, apreciată pentru aparițiile ei grațioase și personajele puternice pe care le-a jucat de-a lungul carierei sale.
Preferința lui Giorgio Armani pentru culorile pastelate și deSìgn-ul subtil, cu linii moderne, este vizibilă și în cazul sticluței parfumului Sì: forma de o eleganță subtilă a recipientului este acoperită de o culoare discretă, feminină, care contrastează cu negrul ales pentru a-l închide. Numele parfumului, “Sì” înseamnă “Da” în limba italiană și simbolizează acceptarea sentimentelor și trăirea lor cu emoție și energie. Visele, libertatea, seducția, emoția și noile începuturi toate își găsesc un răspuns în aromele tulburătoare ale parfumului lui Giorgio Armani: .

Comment-uri


Postare noua