Maison Francis Kurkdjian

09/26/2017
de catre Echipa Parfum-U
Maison Francis Kurkdjian este o casă de parfum franceză, care a fost fondată în anul 2009, de către renumitul parfumier francez Francis Kurkdjian și partenerul său, Marc Chaya. Casa de parfumuri Kurkdjian a devenit cunoscută în toată lumea datorită parfumurilor sale de înaltă calitate, create cu măiestrie și inspirate de stilul de viață francez și, în special, de cel parizian.

Fondatorul casei, Francis Kurkdjian este un parfumier francez de origine armeniană, cunoscut drept unul dintre cei mai talentați parfumieri ai zilelor noastre. Francis Kurkdjian s-a născut la Paris, unde a studiat și s-a perfecționat în arta parfumeriei, ajungând astfel să fie distins în anul 2008 cu titlul de Cavaler al Artelor de către guvernul francez, pentru meritele sale deosebite în domeniul parfumeriei. Printre cele mai celebre nume care îi datorează lui Francis Kurkdjian crearea de parfumuri pentru mărcile lor se numără Christian Dior, Jean Paul Gaultier (pentru care a creat parfumul Le Mâle, unul dintre cele mai de succes parfumuri din lume), Giorgio Armani, Versace, Elie Saab și mulți alții.
Colecția de parfumuri a casei Kurkdjian este prezentată sub forma unei garderobe: fiecare parfum îmbracă simțurile în note specifice, care trezesc emoție. Concepute în acord cu tradiția parfumeriei franceze de lux, parfumurile Maison Francis Kurkdjian se bucură de talentul și precizia parfumierului care le dă numele, rezultatul fiind o colecție de parfumuri de un delicat perfecționism, menite să ne ofere o călătorie senzorială. Valorile casei Francis Kurkdjian se reflectă în fiecare parfum pe care îl creează: puritate, rafinament și un clasicism reinventat. Primul parfum al casei, Aqua Universalis, a fost lansat în anul 2009, fiind urmat de alte parfumuri excepționale datorită selecției de ingrediente și a procesului specializat de creare al acestora.
Maison Francis Kurkdjian este o casă de parfumuri de nișă, o marcă perfectă pentru toți cei îndrăgostiți de parfumuri, care știu să aprecieze finețea parfumurilor exclusiviste.

Comment-uri


Postare noua